VIDEO. Campionatul mondial de îmbrățișat copaci are loc în Finlanda

  • Finlanda organizează campionatele mondiale de îmbrățișare a copacilor din Laponia.
  • Concursul are trei secțiuni. Prima, de rapiditate, le cere participanților ca, într-o zona clar marcată, să îmbrățișeze cât mai mulți copaci într-un minut, iar fiecare îmbrăţişare să dureze minimum 5 secunde.
  • Cel de-al treilea campionat anual de îmbrățișare a copacilor din Arctica finlandeză a avut loc, în Levi, Kittilä, Laponia.

Finlanda organizează campionatele mondiale de îmbrățișare a copacilor din Laponia. Competiția este o modalitate distractivă de a atrage atenția asupra naturii și asupra faptului că arborii și pădurile, precum și natura în general, pot aduce cu adevărat bunăstare în viața ta și te pot ajuta să te simți mai bine atunci când ești stresat.

Potrivit unei publicații străine, există trei evenimente principale:

Speedhugging. Într-o zonă marcată în mod clar, îmbrățișați cât mai mulți copaci într-un minut, fiecare îmbrățișare trebuind să dureze cel puțin cinci secunde.

Dedicație. Cea mai creativă îmbrățișare a unui anumit copac ales de participant, timp de maximum un minut.

Stil liber.Cea mai creativă îmbrățișare. Stilul este deschis interpretării proprii a concurentului, un singur copac, timp de maximum un minut.

Campioana mondială la îmbrățișarea copacilor din 2022 este doamna Ani Lankila. Ea este originară din Helsinki, în sudul Finlandei, dar în prezent locuiește în Levi.

The post VIDEO. Campionatul mondial de îmbrățișat copaci are loc în Finlanda appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29840 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code