VIDEO. Adele dezvăluie că numele ei a fost pronunțat greșit timp de ani întregi

  • Adele a vorbit despre timpul ei liber, recunoscând că o face fericită atunci când își face timp special pentru relația ei cu Rich Paul.
  • Artista a mai spus că preferă o ușoară înclinație la sfârșitul numelui ei, așa că acesta se pronunță uh-dehwl.
  • Adele și-a exprimat planurile de a obține o diplomă în literatură engleză după ce își va încheia rezidența în Las Vegas.

Adele este o artistă absolută, așa că faptul că am aflat că i-am pronunțat numele greșit tot timpul este un șoc. Vedeta a participat recent la o sesiune de întrebări și răspunsuri a fanilor pentru a promova lansarea videoclipului său muzical I Drink Wine, unde a răspuns la întrebările membrilor publicului și, virtual, ale oamenilor de acasă.

Un fan de pe ecran, care a ținut un pahar de vin în fața camerei, a spus încântat: Bună Adele (pe care a pronunțat-o ca uh-dele, nu ah-dele), sunt Annie și sunt din Londra. Întrebarea mea este: în călătoria ta spre iubirea de sine în timp ce scriai 30, s-a schimbat cumva perspectiva ta asupra modului în care te vedeai când ai scris 25 și cum?.

Înainte ca tânăra de 34 de ani să poată răspunde la întrebare, ea l-a lăudat rapid pe fan pentru că i-a pronunțat corect numele. De unde este, din Enfield sau așa ceva? Îmi place asta – mi-a pronunțat numele perfect, a exclamat Adele.

Interpreta hit-ului Hello a mai spus că preferă o ușoară înclinație la sfârșitul numelui ei, așa că acesta se pronunță uh-dehwl, ceea ce se potrivește mai bine cu accentul ei din nordul Londrei. Între timp, în altă parte în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri, Adele și-a exprimat planurile de a obține o diplomă în literatură engleză după ce își va încheia rezidența în Las Vegas.

Este ceva ce, dacă nu aș fi reușit în cântatul meu, cred că aș fi fost cu siguranță profesoară. Cred că aș fi profesoară de literatură engleză, a spus ea mulțimii. După Vegas, chiar vreau să obțin o diplomă în literatură engleză. Cu siguranță cred că îmi folosesc pasiunea pentru literatura engleză în ceea ce fac. Mi-aș fi dorit să merg la universitate și să am această experiență, dar o voi face online cu un tutore.

Adele a vorbit, de asemenea, despre timpul ei liber, recunoscând că o face fericită atunci când își face timp special pentru relația ei cu Rich Paul.

The post VIDEO. Adele dezvăluie că numele ei a fost pronunțat greșit timp de ani întregi appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29840 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code