Un ofițer superior ucrainean din Mariupol s-a aruncat în aer cu postul de radio pentru a-l apăra de inamic

mariupolmariupol

  • Un ofițer superior al trupelor de frontieră ucrainene din Mariupol s-a aruncat în aer împreună cu postul de radio pentru ca acesta să nu ajungă la inamic.
  • Acest lucru a fost anunțat în timpul unui briefing de către Oleksiy Arestovych.

Un ofițer superior al trupelor de frontieră ucrainene din Mariupol s-a aruncat în aer cu tot cu postul de radio pentru ca acesta să nu ajungă la inamic.

Acest lucru a fost anunțat în timpul unui briefing de către Oleksiy Arestovych, un consilier al șefului biroului prezidențial:

„Conform datelor preliminare, astăzi la Mariupol unul dintre ofițerii superiori ai Trupelor de Frontieră, înconjurat de inamici și rănit, s-a aruncat în aer împreună cu postul de radio pentru ca acesta să nu ajungă la inamic. Ultimele cuvinte de la postul de radio au fost Glorie Ucrainei!”. O plecăciune joasă, onoare și onoare pentru grănicerii noștri.”

The post Un ofițer superior ucrainean din Mariupol s-a aruncat în aer cu postul de radio pentru a-l apăra de inamic appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29858 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code