Editoriale Flux Stiri

Raed Arafat a pus gând rău, după Timișoara, Cluj trebuie să intre în carantină


Potrivit unor surse, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a pus în lucru o hotărâre de carantinare a Clujului și municipiului Oradea carantină care ar trebui să intre în vigoare de Floriile Catolice, cel târziu în Vinerea Mare catolică. Acesta susține că numărul mai ridica de catolici și protestanți din Transilvania ar determina o infectare cu ocazia sărbătorilor, potrivit acestor surse care nu redau totuși o informație oficială. Totuși raed Arafat a lăsat să se înțeleagă că se va acționa de la centru pentru perioada sărbătorilor.

Închiderea românilor în case, restricționarea libertății ardelenilor de paștele Catolic creează o situație sensibilă, mai ales când asemenea decizii se iau la București. Observăm în acest moment o putere fragmentată. în interiorul PNL se duc lupte mari, a se vedea declarațiile șefului consiliului județean Timiș. Dacă Arafat va acționa în acest fel, tensiunile create vor fi comutate probabil pe vechea temă a UDMR.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)
Leontiuc Marius
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY
https://ziardecluj.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Ultimele

Religie Religie și Cultură

Duminica 11 Iulie 2021, Misiunea de a vesti Cuvântul aduce Credința

Biserica protestantă Evanghelică Textul biblic pentru această zi este din Epistola Sfântului Paul către Romani capitolul 10 versetul 17 Romani 10:17 Astfel, credinţa vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos Prezbiter LEONTIUC Marius Sebastian https://bisericaevanghelica.eu/ Share this: (Visited 2 times, 1 visits today)

Nicușor Dan, cercetat pentru spălare de bani și înșelăciune. Dosarul său a ajuns la Parchetul General

Ungaria și-a triplat numărul de piețe dedicate producătorilor locali

Decizie CCR: Revocarea Avocatului Poporului, neconstituțională. Renate Weber se întoarce în funcție

Comentarii recente

Categorii