Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare

  • Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare, conform deciziei de joi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
  • Elena Udrea se poate prezenta singură la secţia de Poliţie. Totuşi, surse din rândul anchetatorilor susţin că Elena Udrea a ieşit joi din ţară pe la Vama Giurgiu.
  • Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Instanţa a respins constestaţia şi a menţinut sentinţa iniţială de 6 ani închisoare cu executare.

Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare, conform deciziei de joi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Elena Udrea se poate prezenta singură la secţia de Poliţie. Totuşi, surse din rândul anchetatorilor susţin că Elena Udrea a ieşit joi din ţară pe la Vama Giurgiu.

Autorităţile române au început procedurile şi Udrea a fost dată în urmărire generală. Informaţia apare pe site-ul Poliţiei.

Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi este definitivă. Condamnarea este cu executare.

Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Instanţa a respins constestaţia şi a menţinut sentinţa iniţială de 6 ani închisoare cu executare.

The post Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29846 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code