Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, avertizează asupra unei „escaladări necontrolate” în conflictul din Ucraina

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, i-a spus duminică, în cadrul unei convorbiri telefonice, omologului său francez că situaţia din Ucraina se deteriorează rapid şi tinde spre o „escaladare necontrolată" .Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, i-a spus duminică, în cadrul unei convorbiri telefonice, omologului său francez că situaţia din Ucraina se deteriorează rapid şi tinde spre o „escaladare necontrolată" .

  • Serghei Şoigu i-a spus duminică, în cadrul unei convorbiri telefonice, omologului său francez că situaţia din Ucraina se deteriorează rapid şi tinde spre o ,,escaladare necontrolată”.
  • Într-o convorbire telefonică cu ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, Şoigu a declarat că Moscova este îngrijorată că Ucraina ar putea folosi o ,,bombă murdară” în conflict.
  • Ministerul Apărării nu a oferit informaţii suplimentare cu privire la declaraţia sa.

Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, i-a spus duminică, în cadrul unei convorbiri telefonice, omologului său francez că situaţia din Ucraina se deteriorează rapid şi tinde spre o „escaladare necontrolată” .

Într-o convorbire telefonică cu ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, publicată de partea rusă, Şoigu a declarat că Moscova este îngrijorată că Ucraina ar putea folosi o ,,bombă murdară” în conflict, fără a oferi dovezi care să susţină sugestia că Ucraina ar putea folosi o astfel de armă, notează Reuters.

Ei au discutat despre situaţia din Ucraina, care se deteriorează rapid” , a declarat Ministerul Apărării într-o lectură a convorbirii. „Aceasta tinde spre o nouă escaladare necontrolată” .

O aşa-numită bombă murdară foloseşte explozibili convenţionali îmbibaţi cu material radioactiv.

Ministerul Apărării nu a oferit informaţii suplimentare cu privire la declaraţia sa.

The post Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, avertizează asupra unei „escaladări necontrolate” în conflictul din Ucraina appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28499 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code