LIVE UPDATE. A patruzecea zi de invazie. Mai multe explozii au fost raportate în Herson

UPDATE 00:00

„Nu văd declarațiile membrilor Consiliului de Securitate al ONU. Avem o astfel de instituție în lume. Cred că, după ce s-a întâmplat la Bucha, după ce a devenit cunoscut lumii, ar trebui să se adune urgent și să evalueze toate asta” , a reproșat secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională

Danilov a spus că, după ce acest adevăr teribil a fost dezvăluit, Consiliul de Securitate al ONU ar trebui să se întrunească în sfârșit și să decidă cine ar trebui să facă parte din el și cine nu.

Explozii sunt semnalate și în Herson.

În sud-vestul Ucrainei, în zonele Odesa și Nikolaev, se aud sirene. Canalele Odessa Tg raportează explozii.

La Odesa sunt semnalate explozii.

Cel puțin 7 morți, 34 răniți au fost raportați în urma bombardamentelor din 3 aprilie la Harkov. Forțele ruse au tras în cartierul Slobidskyi din Harkov, în jurul orei 18.00, distrugând 10 clădiri rezidențiale și un depozit de troleibuze, potrivit parchetului regional. Printre cei răniți se numără și trei copii.

The post LIVE UPDATE. A patruzecea zi de invazie. Mai multe explozii au fost raportate în Herson appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29858 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code