LIVE UPDATE. 183 de zile de invazie. SUA vor furniza Ucrainei sisteme aeriene fără pilot pentru a „doborî rachete de pe cer”

SUA înarmează UcrainaSUA înarmează Ucraina

  • Statele Unite vor furniza Ucrainei sistemul VAMPIRE de contracarare a avioanelor fără pilot, sau sistemul de contra-drone, care folosește rachete mici, în esență, pentru a trage rachete din cer”, a declarat miercuri subsecretarul pentru politici al Departamentului Apărării, Dr. Colin Kahl, în fața jurnaliștilor.
  • Sistemele VAMPIRE de combatere a avioanelor fără pilot sunt incluse în cel mai recent pachet de asistență de securitate al SUA pentru Ucraina, în valoare de 3 miliarde de dolari, anunțat miercuri.
  • SUA continuă să „instruiască forțele ucrainene cu privire la toate sistemele” pe care SUA și aliații din NATO le furnizează, a declarat Kahl.

SUA vor furniza Ucrainei sistemul VAMPIRE de contracarare a avioanelor fără pilot, sau sistemul de contra-drone, care folosește rachete mici, în esență, pentru a trage rachete din cer”, a declarat miercuri subsecretarul pentru politici al Departamentului Apărării, Dr. Colin Kahl, în fața jurnaliștilor.

Sistemele VAMPIRE de combatere a avioanelor fără pilot sunt incluse în cel mai recent pachet de asistență de securitate al SUA pentru Ucraina, în valoare de 3 miliarde de dolari, anunțat miercuri.

SUA continuă să „instruiască forțele ucrainene cu privire la toate sistemele” pe care SUA și aliații din NATO le furnizează, a declarat Kahl. Această instruire a avut loc pe bază de rotație”, a adăugat el.

În ceea ce privește instruirea pe sistemele incluse în cel mai recent pachet de asistență pentru securitate, SUA consideră că există timp pentru a-i instrui pe ucraineni pe orice sistem cu care nu sunt familiarizați”, a adăugat Kahl.

Deoarece cea mai recentă asistență de securitate provine din finanțarea Inițiativei de asistență pentru securitatea Ucrainei – ceea ce înseamnă că va fi procurată și produsă de partenerii din industrie și nu direct din stocurile de arme ale DoD – ar putea dura „luni pentru a intra în contract și unul, doi, trei ani în unele cazuri pentru a ajunge în Ucraina”, a spus Kahl.

The post LIVE UPDATE. 183 de zile de invazie. SUA vor furniza Ucrainei sisteme aeriene fără pilot pentru a „doborî rachete de pe cer” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29840 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code