Presa din Cluj

La sesizarea Ziar de Cluj, oamenii legii intensifică patrularea zonei turistice Cheile Turenilor

Oamenii legii intensifică patrularea pe raza localității Tureni și a zonei turistice Cheile Turenilor în urma sesizării Ziar de Cluj.

Ziar de Cluj semnala recent autorităților competente, de la Instituția Prefectului Județului Cluj și Inspectoratul Județean de Poliție Cluj la Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj, faptul că în apropierea zonei turistice Cheile Turenilor dar nu numai, localnicii din localitate sunt terorizați de numărul mare de câini ce au atacat în timp turiști, bicicliști, atât adulți cât și copii. 


Această știre a fost publicată pe portalul asemănător cu al nostru, ziardecluj.ro și o consemnăm și noi. Această informație nu reprezintă o informație oficială și nici o probă veridică a unei stări de fapt ci doar concluzia unor editori neputând fi calificată ca adevăr juridic. Redăm această informație prin prisma pulsului de știri din Cluj.

Vidjean Mihai

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Ultimele

Flash Stiri

Top 5 destinații din Europa pentru degustări de vin de care îți vei aduce mereu aminte

Pasionații de călătorii ar străbate lumea întreagă pentru a vizita locurile înţesate de istorie, alții pentru tot ceea ce înseamnă artă sau chiar pentru artă culinară. Share this: (Visited 1 times, 1 visits today)

Savantul român de la Universitatea Stanford din SUA, distins cu un nou premiu internațional. Sergiu Pașca dezleagă tainele autismului

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Eroul necunoscut din Apuseni. Senzaționala poveste a lui Elie Bufnea, voluntarul român care a luptat în Siberia împotriva bolşevismului rusesc

Comentarii recente

Categorii