Jennifer Lawrence susține că a fost prima femeie care a jucat rolul principal într-un film de acțiune

  • În timp ce Lawrence încerca aparent să sublinieze faptul că rolurile pentru femei și bărbați la Hollywood diferă de obicei în mod nedrept, comentariile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare.
  • Oamenii s-au grăbit să sublinieze că o tonă de alte femei au fost distribuite ca protagoniste feminine în filme de acțiune.
  • Un alt utilizator de Twitter a avut o captură de ecran a tweetului Variety, care a fost șters între timp, cu afirmația controversată a lui Lawrence.

Jennifer Lawrence a afirmat că a fost prima femeie care a fost protagonista unui film de acțiune pentru rolul său din franciza Hunger Games. Alături de Viola Davis într-un interviu Actors on Actors”, Lawrence a proclamat: Nimeni nu pusese niciodată o femeie în rolul principal într-un film de acțiune” înainte de rolul ei ca Katniss Everdeen în seria Hunger Games”.

Ni s-a spus că atât fetele, cât și băieții se pot identifica cu un bărbat în rol principal, dar băieții nu se pot identifica cu o femeie în rol principal”, a continuat actrița în vârstă de 32 de ani. Mă face atât de fericită de fiecare dată când văd că apare un film care spulberă fiecare dintre aceste convingeri și dovedește că este doar o minciună pentru a ține anumite persoane în afara filmelor. Pentru a menține anumiți oameni în aceleași poziții în care au fost întotdeauna.”

În timp ce Lawrence încerca aparent să sublinieze faptul că rolurile pentru femei și bărbați la Hollywood diferă de obicei în mod nedrept, comentariile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare.

Oamenii s-au grăbit să sublinieze că o tonă de alte femei au fost distribuite ca protagoniste feminine în filme de acțiune”, cum ar fi Linda Hamilton, Sigourney Weaver, Angelina Jolie, Halle Berry și Uma Thurman.

Un alt utilizator de Twitter a avut o captură de ecran a tweetului Variety, care a fost șters între timp, cu afirmația controversată a lui Lawrence. Unii utilizatori ai rețelelor de socializare s-au grăbit să îi ia apărarea actriței laureate cu Oscar.

Toată lumea o acuză pe J-Law pentru acest lucru, dar este destul de clar că împărtășește (cu mare derută) ceea ce i s-a spus ei și echipei sale de către directorii studiourilor, nu ceea ce a crezut ea la momentul respectiv”, a scris un fan.

Un altul a scris pe Twitter în apărarea ei că controversa este stupidă” în jurul declarației actorului: Da, Jennifer Lawrence se înșeală în privința filmelor de acțiune conduse de femei, dar teza ei principală este corectă. Implică-te în asta, poate vei învăța ceva”.

The post Jennifer Lawrence susține că a fost prima femeie care a jucat rolul principal într-un film de acțiune appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code