Flux Stiri

Grecia renunță la mască și la pașapoartele COVID

  • Ministrul sănătății, Thanos Plevris, a declarat că cerința de a prezenta un pașaport COVID pentru a intra în baruri, restaurante și alte locuri publice va fi eliminată la 1 mai.
  • Totodată, de la 1 iunie, regulile privind masca vor fi relaxate în majoritatea locurilor, excepțiile – care vor include probabil și mediile de sănătate – urmând să fie prezentate ulterior.
  • El a adăugat că se ia în considerare, de asemenea, eliminarea cerințelor de intrare internațională – în prezent, britanicii trebuie să prezinte dovada fie a vaccinării (inclusiv a unui rapel în cazul în care a doua doză a fost administrată cu mai mult de 270 de zile înainte), fie a unei recuperări recente de la Covid, fie a unui test negativ pentru a vizita Grecia.

Autoritățile grecești au confirmat că pașapoartele naționale COVID vor fi eliminate, iar regulile privind măștile vor fi relaxate, la timp pentru sezonul vacanțelor de vară, scrie The Telegraph.

Ministrul sănătății, Thanos Plevris, a declarat că cerința de a prezenta un pașaport COVID pentru a intra în baruri, restaurante și alte locuri publice va fi eliminată la 1 mai.

Totodată, de la 1 iunie, regulile privind masca vor fi relaxate în majoritatea locurilor, excepțiile – care vor include probabil și mediile de sănătate – urmând să fie prezentate ulterior.

El a adăugat că se ia în considerare, de asemenea, eliminarea cerințelor de intrare internațională – în prezent, britanicii trebuie să prezinte dovada fie a vaccinării (inclusiv a unui rapel în cazul în care a doua doză a fost administrată cu mai mult de 270 de zile înainte), fie a unei recuperări recente de la Covid, fie a unui test negativ pentru a vizita Grecia.

The post Grecia renunță la mască și la pașapoartele COVID appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code