EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS

cristoiucristoiu

  • Dosarul Schengen. Așteptările României și realitățile din teren.
  • Războiul din Ucraina a ecranat tema imigrației ilegale la nivelul UE. Are dreptate Austria?
  • Corupție la nivel înalt în Parlamentul European. Ce ne spune cazul Eva Kaili?

Astăzi, de la ora 19.00, publicistul Ion Cristoiu și Ioana Țigănilă discută despre respingerea admiterii României în Schengen, controversele și efectele acestei decizii, dar și principalii responsabili de acest vot negativ, precum și despre rezultatele ultimelor discuții ale președintelui Iohannis la Bruxelles pe această temă.

De asemenea, Ion Cristoiu și Ioana Țigănilă vor discuta despre cel mai mare scandal de corupție la nivel înalt din Parlamentul European, cazul Eva Kaili și valizele cu bani primite de la Qatar pentru a influența deciziile în forul legislativ.

Iată de ce nu trebuie să ratezi Gândurile lui Cristoiu, vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, la SMART TV și sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28563 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code