Consilierul american pentru securitate națională susține că SUA vrea un „rezultat negociat” al războiului din Ucraina

  • Consilierul american pentru securitate naţională afirmă că SUA a purtat discuţii cu oficiali din Ucraina despre un „rezultat negociat” cu Rusia.
  • Jake Sullivan a declarat joi că Statele Unite „nu vor face presiuni asupra Ucrainei pentru a face concesii teritoriale Rusiei„.
  • Oficialii americani s-au întâlnit cu omologii lor britanici şi europeni pentru a pune capăt războiului printr-o înţelegere negociată.

Consilierul american pentru securitate naţională afirmă că SUA a purtat discuţii cu oficiali din Ucraina despre un „rezultat negociat” cu Rusia, potrivit CNN.

Consilierul american pentru secuhttps://alephnews.ro/guvern/rusia-va-restrictiona-informatiile-despre-cheltuielile-bugetare/ritate naţională, Jake Sullivan, a declarat joi că Statele Unite nu vor face presiuni asupra Ucrainei pentru a face concesii teritoriale Rusiei. Totuşi, el a dezvăluit că parte americană a purtat discuţii cu Ucraina despre cum ar putea arăta o înţelegere.

În discuţia cu Center for a New American Security, Sullivan a declarat că SUA vor continua „să sprijine şi să se consulte” cu Ucraina cu privire la modul în care doresc să abordeze un rezultat negociat cu ruşii.

„Şi, pentru moment, a-i sprijini în acest sens înseamnă să-i sprijinim prin furnizarea constantă de arme şi informaţii pentru a întări mâna ţării la masa negocierilor” , a adăugat el.

Potrivit CNN, în ultimele săptămâni, oficialii americani s-au întâlnit în mod regulat cu omologii lor britanici şi europeni pentru a discuta scenarii pentru o încetare a focului şi pentru a pune capăt războiului printr-o înţelegere negociată.

The post Consilierul american pentru securitate națională susține că SUA vrea un „rezultat negociat” al războiului din Ucraina appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29720 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code