Azi, InSecuritate. Invitat europarlamentarul Corina Creţu, de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae şi invitata sa, Corina Creţu, europarlamentar, discută despre bugetul UE pe 2023, cum se împart banii şi ce are de făcut România, dar şi despre şansele aderării noastre la Schengen, după mulţi ani de amânări.

Care este situaţia din jurul candidaturii române pentru admiterea în Schengen? Cum se poziţionează grupurile euro-parlamentare în această privinţă? Va fi România la pachet, cu Croaţia şi cu Bulgaria? Va fi altceva? Vom rămâne, din nou, în afara spaţiului Schengen? Care sunt paşii de urmat? Câţi bani primim de la UE? Ce putem face cu ei? Este România pregătită pentru zona euro?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar şi alte informaţii interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

The post Azi, InSecuritate. Invitat europarlamentarul Corina Creţu, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code